lliga’t 16

VII Fira Lliga’t a la terra

Per setè any consecutiu us proposem visitar i participar en la fira de proximitat de la pagesia de Santa Eulàlia de Ronçana i pobles veïns. La fira on s’escolta a la terra i on tothom es escoltat. El tercer dissabte del mes d’abril, el dia 16, podeu venir durant tot el dia a participar del contacte directe amb els productors locals, participar en els tallers familiars i en els tallers pràctics de tècniques agràries.
Com sempre, venint d’hora podreu comprar el planter de tomaqueres de varietats antigues del Vallès i també d’algunes apadrinades d’altres comarques. Les varietats antigues cada vegada són més apreciades per les seves qualitats organolèptiques i per la seva adaptació a les terres i els climes vallesans.
El nombre de plantes posades a la terra ha augmentat de manera espectacular. L’any 2015 es van plantar més de 30.000 tomaqueres de varietats antigues arreu de la nostra comarca i voltants.
Novetat d’aquest any és el canvi d’ubicació de l’hort de l’Espelt. L’hort de l’Espelt és la terra on reproduïm llavors i on es realitzen els tallers pràctics. Enguany el trobareu a la finca ecològica (amb certificació del CCPAE) anomenada el Molí d’en Vendrell, col·laboradors de Llavors Orientals i companys de projecte de l’associació de consum responsable Espelt del Vallès de Santa Eulàlia de Ronçana.
Aquesta finca, molt propera al Centre Cívic i Cultural la Fàbrica, ens permet realitzar les visites a l’hort i tallers en contacte directe amb la terra dins el marc de la fira.
Molt aviat us presentarem el programa d’activitats.
Gràcies per la vostra atenció i recordeu que és la vostra presència que dona sentit a la trobada.
Lligueu-vos a la terra!
Equip de Llavors Orientals i voluntaris de l’hort de l’Espelt.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *