Jornades Llaurant Barcelona

28 d’octubre de 2016. Jornades Llaurant Barcelona

Jornades Llaurant Barcelonabanner_jornada28oct2016

"Polítiques alimentàries: del full de ruta a la creació d'un Consell Alimentari"
28 d’octubre de 2016
Barcelona

En el marc del procés “Llaurant Barcelona” de foment de polítiques alimentàries a nivell municipal, us convoquem a aquestes jornades que tindran lloc el divendres 28 d’octubre al recinte Fabra i Coats (San Andreu, Barcelona). Aquestes jornades tenen l’objectiu de fer una discussió conjunta sobre polítiques alimentàries i explorar la viabilitat i modalitats d’un Consell Alimentari a la ciutat de Barcelona. A falta d’acabar de concretar el programa definitiu, que esperem poder-vos enviar al llarg dels propers dies, us convidem a guardar-vos el dia 28 d’octubre per tal d’assistir a aquesta trobada.

Per altra banda, amb la finalitat de promoure els circuits de Sobirania Alimentària i banner_premisllaurantbcnvisualitzar experiències existents (o en projecció), està previst donar suport a les 4 iniciatives ciutadanes més transformadores i que estiguin relacionades amb el circuit agroecològic de Barcelona. Aquest suport es farà en format de premis per valor de 1.250 euros. Per participar cal enviar un vídeo (màxim 5 minuts) abans del 15 d’octubre on es presenti la iniciativa i es relati el seu potencial transformador. Més informació sobre les bases i els requisits dels premis aquí: www.llaurantbarcelona.info/premis.

No dubteu a fer arribar aquesta convocatòria a qui us sembli adient. Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a llaurantbarcelona@soberaniaalimentaria.info.