Phoenicurus: Calendari d’activitats

Hort-Verger PHOENICURUS
Tallers 2017

INICIACIÓ A LA PERMACULTURA

Durada: Cap de setmana
Març: Dissabte 11 i diumenge 12
Durant un intensiu de cap de setmana descobrirem la Permacultura, la seva filosofia i manifestació pràctica, posant especial èmfasi en l'enfocament hortícola, i veurem com es poden aplicar els seus principis i tècniques al nostre propi entorn i les pautes fonamentals per a un bon disseny permacultural. Tot això ho farem a la finca Phoenicurus, on es treballa amb aquest enfocament des de 2009, amb horta i bosc comestible.

CURS D’HORT NATURAL

Març: Dissabte 25 i diumenge 26
Un hort de mínim impacte, ús ínfim d’energies fòssils i mínim d’esforç, amb els seus propis equilibris i cicles interns. Des dels principis iniciadors de l’agricultor i investigador japonès Masanobu Fukuoka , passant per l’Hort Sinèrgic d’Emilia Hazelip, fins als conceptes de “Sòl Viu”.

Organitza:
Hort-Verger PHOENICURUS.
Permacultura aplicada i horticultura natural
Informació i inscripcions: 
https://phoenicurus.wordpress.com
Hi col.labora Esbiosfera

 

PERMACULTURA A LA PRÀCTICA

Durada: 6 dies
Abril: De dissabte 8 a dijous 13
Alhora intensiu i pràctic, aquest curs serveix tant per descobrir com per aprofundir en la Permacultura, la seva filosofia, eines de disseny, i tècniques concretes, per poder crear espais sans i vius, respectuosos amb l’entorn i bonics a la vista.

TALLER: PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES

Abril: Divendres 21, de 18 a 20h

CURS DE BOSC COMESTIBLE

Abril: Dissabte 29, i diumenge 30, al Bosc Comestible de Phoenicurus
Com podem reproduir les virtuds del bosc però creant un sistema a la nostra mida, que ens nodreixi, que ens ofereixi materials de construcció, fibres, medicines...?

TALLER: FLORS COMESTIBLES 

Maig: Diumenge 14, de 11.30 a 13h

TALLER: RECULL LES TEVES LLAVORS

Juny: Divendres 2, de 18.30 a 20.30h