Últimes unitats de planter de varietats antigues

Anotació

Si no heu tingut oportunitat de venir a la fira Lliga’t a la Terra, encara tenim planter d’algunes varietats. Podeu demanar-les omplint la comanda adjunta. De seguida rebreu les instruccions per recollir-les.

Aquestes son les varietats antigues de planter de tomaquera que us podem oferir en aquests moments i fins que s’acabin les existències.

Palosanto, varietat de bona mida, aromàtica i plena, apropiada per salses i gaspatxos.

Pare Benet, te forma cúbica i és buit, ideal per servir facit, cuit o cru, amb excel·lent presentació. Tallat en forma d’anelles es bo per amanir. Tot i ser buit, les parets són força molsudes.

Pometa Lluis Vila, ideal per amanides i salses. És un pometa de bona mida, de textura carnosa i regust persistent i aromàtic.

Ramallet de penjar, forma poms de 50, 60 i més tomàquets mitjans i petits, rodons, acabats en punxa, i que arriben quasi a la collita següent. La carn és vermella i la pell molt prima.

Feu la vostra comanda

Anotació

Biofertilitzants
10 de abril, 16h-19h

Sessió oberta d’aprenentatge amb Jaume Cudinyach, coordinador del node català d’Agricultura Regenerativa Ibèrica. En aquesta ocasió Jaume ens ensenyarà a fer biofertilizants.

Què son els biofertilizants?

Els biofertilizants líquids i orgànics, son preparats a base de microorganismes i minerals. El contrari que els fertilitzants químics (NPK), que aporten una escassa varietat de minerals. Els bioferilizants mitjançant els microorganismes et permeten “quelatar” minerals, posant a disposició de les plantes, arbres i conreus una extensa varietat de minerals (feina que a la Natura fan els microorganismes), que reforçaran les plantes, regeneraran els sòls i milloraran la salut de tots, inclosos nosaltres.

No oblidem que les plagues són una conseqüència directa de la desnutrició dels cultius (teoria de la trofobiosis), igual que les malalties humanes són una conseqüència directa de la desnutrició de les persones. Les anàlisis del valor nutritiu de les verdures actuals mostren enormes descensos en la quantitat de vitamines i minerals que contenen les verdures, fruites i cereals. Per això avui més que mai és important nodrir als nostres sòls i plantes amb tota la gamma de minerals que necessiten, i en una forma fàcilment assimilable.